Wyniki wyborów prezydenckich, parlamentarnych i referendów na świecie w okresie od 1 kwietnia 2019 roku do 30 września 2019 roku - Wrzalik, Magdalena (Studia Wyborcze, 2019)
BIBLIOGRAFIA en.wikipedia.org/wiki/Electoral_calendar www.electionworld.org www.electionguide.org www.epolityka.pl www.bbc.co.uk www.cnn.com www.ark.ac.uk/elections www.electoralgeography.com www.africanelection.tripod.com www.rulers.org www.idea.int/vt www.ipu.org.pl www.psephos.adam-carr.net